„Lidl“ išsiplėtė iki 41 parduotuvės

Ketvirtadienio rytą duris atvėrė dar dvi „Lidl“ parduotuvės Elektrėnuose ir Visagine. Iš viso per savaitę atidarytos trys prekybos tinklo parduotuvės naujuose miestuose, sukūrusios beveik 100 naujų darbo vietų. Bendras parduotuvių skaičius Lietuvoje šiandien jau siekia 41.

Elektrėnuose, magistralės A1 pakelėje įsikūrusi naujoji „Lidl“ parduotuvė, šiandien 7 val. ryto duris atvėrė pirmiesiems pirkėjams. Į parduotuvę adresu Sabališkių g. 1D nuo šiol užsukti patogu bus ne tik vietiniams gyventojams, bet ir keliaujantiems autostrada Kaunas-Vilnius. Ji pirkėjų kasdien lauks nuo 7 iki 22 val.

Tuo tarpu 8 val. ryto Visagine iškilmingai buvo atidaryta 41-oji „Lidl“ parduotuvė Lietuvoje. Ji pastatyta centrinėje miesto dalyje – buvusio viešbučio „Aukštaitija“ vietoje, Veteranų g. 9, kur pirkėjų kasdien lauks nuo 8 iki 22 val. Bendradarbiaujant su vietos savivaldybe ir kuriantis Visagine, didelis dėmesys buvo skirtas vietos bendruomenės poreikiams, dėl to netoli naujosios parduotuvės įrengta vaikų žaidimo aikštelė su poilsio zona, o Veteranų g. šalikelėje įrengti takai pėstiesiems bei nauja autobusų stotelė.

Visais atvejais „Lidl“ parduotuvės projektuojamos su personalo patalpomis, sandėliu bei ekostotele, kurioje yra atliekų rūšiavimo talpos ir taromatai. „Lidl“ asortimentą sudaro 1,6 tūkst. kasdienių prekių, kurias nuolat paįvairina specialūs maisto produktų bei ne maisto prekių pasiūlymai ir akcijos. Į „Lidl“ turgelį kasdien pristatomi švieži vaisiai bei daržovės, o parduotuvės kepyklėlėje keliskart per dieną kepamos bandelės, duona ir kiti kepiniai.

Norintiems prisidėti prie gerų darbų ir paramos projekto „Už saugią aplinką mūsų vaikams“, verta stabtelėti prie ekostotelės. Grąžinant užstato sistemos ženklu pažymėtas pakuotes į taromatus visose „Lidl“ parduotuvėsse, sukauptą užstatą keliais mygtukų paspaudimais galima skirti vaikų dienos centrus valdančioms organizacijoms. Bendrovė, savo ruožtu, gyventojų paaukotų pinigų sumą padvigubina.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 41 prekybos tinklo parduotuvė Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose ir Visagine. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Plečiantis prekybos tinklui, įmonė aktyviai ieško darbuotojų – visi darbo įvairiuose „Lidl“ administracijos padaliniuose bei parduotuvėse pasiūlymai nuolat atnaujinami bendrovės karjeros portale. Šiemet portalo „CV-Online“ surengtuose „TOP darbdavio 2017“ rinkimuose bendrovė „Lidl Lietuva“ pelnė 1-ąją vietą tarp visų dalyvavusių prekybos įmonių bei 2-ąją – pagrindinėje „TOP darbdavio“ kategorijoje.

Parašykite komentarą