Premjeras: mūsų visų laisvės ir nepriklausomybės garantas – budrumas

Lankydamasis renginyje „Lietuvos žvalgybai 100 metų“ Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis akcentavo žvalgybos svarbą valstybės gyvenime, ypatingą šios srities pareigūnų profesionalumą.  

Anot premjero, be žvalgybos veiklos vargu ar galėtų būti priimami svarbiausi valstybės vadovų sprendimai, garantuojamos žmogaus teisės ir laisvės, užtikrinamos demokratinės vertybės. Sunkiai dirbdami, tarnaudami aukštesniems – valstybės idealams ir rizikuodami šios profesijos žmonės kasdien iš naujo gina ir užtikrina mūsų ateitį, mūsų saugumą.

„Mūsų visų laisvės ir nepriklausomybės garantas – budrumas. Šiandien minime Lietuvos žvalgybos 100 metų jubiliejų, ir mūsų nuoširdi padėka ir pagarba Lietuvos žvalgams visų pirma yra moralinės skolos grąžinimas, prisimenant skaudžius istorinius įvykius 1940 metais“,- pabrėžė premjeras.

Vyriausybės vadovas pasidžiaugė, kad okupantų režimo palikimas – nepasitikėjimas „saugumiečiais“ pagaliau sklaidosi ir gyventojai vis labiau vertina šios svarbios tarnybos darbus. Valstybė privalo  užtikrinti geresnes darbo sąlygas bei socialinę gerovę ir  Vyriausybė visada skirs tam didelį dėmesį.

Vyriausybės vardu S. Skvernelis nuoširdžiai padėkojo pareigūnams už  profesionalumą ir kompetenciją bei palinkėjo sėkmės visuose darbuose  tėvynės labui.

Parašykite komentarą