„gobeyond“ jungiasi su „OEE Consulting“

Investicijų bendrovės KKR (Kohlberg Kravis Roberts) valdoma tarptautinė paslaugų nuomos teikėja „Webhelp“ skelbia apie naują verslo sandorį. Siekdama kurti pirmaujantį klientų patirties (CX) paslaugų verslą globaliu mastu, kompanija įsigijo konsultacijų bendrovę „OEE Consulting“. Bendrovė taip pat praneša prie pastarosios prijungianti klientų patirties konsultacijų bendrovę „gobeyond“.

„gobeyond“ buvo įkurta 2017 metais, vykdant „Webhelp“ veiklos diversifikavimo strategiją. Kompanija teikia skaitmeninės ir klientų potyrių (CX) tranformacijos paslaugas, tobulindama ir įgyvendindama pradžios-pabaigos (angl. end-to-end) procesus. Spartus „gobeyond“ augimas pirmaisiais veiklos metais parodė konsultacinių paslaugų rinkos galimybes ir augimo potencialą.

„OEE Consulting“ būstinė įsikūrusi Oksforde, joje dirba 150 darbuotojų, užsiimančiu konsultacijomis, mokymais ir instruktavimu vietinėms ir tarptautinėms kompanijoms, tokioms kaip „Lloyd’s Bank Group“, „Citibank“, „P&O Ferries“ ir „Action for Children“.

Šiandienos investicijos toliau didins „gobeyond“ ir „OEE Consulting“ ambicijas varžantis su pasaulinio masto konsultavimo įmonėmis. „Šis susijungimas sukurs didžiulio masto ir galimybių organizaciją, kuri gebės pirmauti klientų patirčių (CX) valdymo sferoje ne tik Jungtinėje Karalystėje, bet ir užsienyje. „gobeyond“ teikiamos paslaugos ir valdomi technologiniai sprendimai padės šiam verslui augti dar sparčiau“, – sako generalinis „OEE Consulting“ direktorius Markas Palmeris.

Tikimasi, kad šių dviejų kompanijų susijungimas sukurs rinkos lyderę, kuri paskatins prekių ženklus permąstyti, kaip jie bendrauja ir aptarnauja savo klientus.

„OEE Consulting“ patirtis klientų patirties ir operacijų valdymo srityse padės augti mūsų kompanijai ir mūsų teikiamoms konsultacinėms paslaugoms. Sujungus abiejų kompanijų jėgas, teikiamų paslaugų portfelis tapo daug platesnis“, – teigia „gobeyond“ vadovaujantysis partneris Dave Rumble.

Kurdamos vertę sparčiai besikeičiančioje klientų patirties sferoje, įmonės vis dažniau ieško ne tik konsultavimo, bet ir vykdymo paslaugų tiekėjų. Bendrovės po susijungimo ir toliau veiks globaliu mastu. Daugiau nei 300 specialistų iš įvairių šalių dirba Oksforde, Šefilde ir Liverpulyje.

„Šiandien mes esame pasiruošę padėti „gobeyond“ komandai. Mūsų patirtis ir investicijos sukurs pasaulyje pirmaujančią kompaniją klientų potyrių (CX) srityje. Tikimės, kad investicijos į „gobeyond“ suteiks „Webhelp Group“ prieigą prie platesnio klientų potyrių (CX) paslaugų spektro ir naujų galimybių šioje sferoje, – sako „Webhelp UK“ vadovas Davidas Turneris.

Apie „gobeyond“

„gobeyond“ įkurta 2017-ais Jungtinėje Karalystėje ir veikia savarankiškai nuo „Webehlp“, teikdama klientų patirties (CX) konsultacijas plačiam verslo klientų spektrui. „gobeyond“ konsultacijų, valdymo ir technologijų komandos analizuoja, kuria ir teikia klientų patirties valdymo sprendimus, kurdamos pridėtinę vertę ilguoju laikotarpiu. Daugiau informacijos: www.gobeyond.uk.com.

Apie „OEE Consulting“

„OEE Consulting“ – daugybę apdovanojimų pelniusi konultacijų įmonė. Bendradarbiaujant su klientų patirties valdymo komandomis, kompanija padeda atrasti tikruosius iššūkius. Juos suradus, parinkti geriausius sprendimus. Kompanijos būstinė, įsikūrusi Oksforde, joje dirba 150 konsultantų ir mokymų vadovų. Kompanija yra pelniusi „Consulting Excellence“ apdovanojimą, kurį teikia „Management Consultancies Association“. Įmonė yra patekusi į „Sunday Times Top 100“ sąrašą kaip viena geriausiųjų nedidelių kompanijų dirbti. Daugiau informacijos: oeeconsulting.com

Apie „Webhelp“

„Webhelp“ yra pasaulinė užsakomųjų verslo paslaugų (UVP) įmonė, kuri specializuojasi teikdama klientų patirties ir mokėjimų valdymo, pardavimo ir rinkodaros paslaugas socialiniais ir skaitmeniniais kanalais.

Įmonė turi daugiau nei 140 padalinių 35 šalyse su maždaug 50 tūkst. darbuotojų. Pagrindinis dėmesys skiriamas inžinerijos veiklos tobulinimui, užtikrinant tikrą ir ilgalaikę klientų veikimo modelių transformaciją, siekiant generuoti finansinę naudą. Mes bendradarbiaujame su pasaulinio masto progresyviausiomis kompanijomis kaip „Sky“, „Shop Direct“, „Bouygues“, „Direct Energie“, „KPN“, „Vodafone“, „La Redoute“, „Michael Kors“ ir „Valentino“.

Kompanijos būstinė įsikūrusi Paryžiuje, Prancūzijoje. Kompanijos pajamos per pastaruosius ketverius metus išaugo daugiau nei 250 proc. „Webhelp“ nuo 2016 m. kovo mėnesio priklauso KKR – pasaulyje pirmaujančiai ivesticinių fondų valdytojai.   Daugiau informacijos rasite www.webhelp.com.

Parašykite komentarą