WINT stiprina stambių verslo klientų komandą

Nuo 2010 metų didžiausioje lietuviško kapitalo įmonių grupėje dirbęs advokatas Pranas Švedas tapo praėjusių metų pabaigoje susikūrusios advokatų kontoros WINT partneriu. Socialinių mokslų daktaro laipsnį turintis P. Švedas dirbs stambių verslo klientų grupėje. 

Advokatas turi 15 metų teisinio darbo patirtį verslo teisės srityje, specializuojasi bendrovių teisėje, verslo susijungimų ir įsigijimų procesuose, verslo ir akcininkų ginčų, mokesčių bei nekilnojamojo turto ir statybos teisės srityse. P. Švedas yra dirbęs advokatų kontorose „Foigt ir partneriai/Regija Borenius” bei „Raidla Lejins & Norcous“.

„WINT turtas – partnerių ir komandos narių patirtis bei reputacija. Neužtruko, kol šis turtas pradėjo  uždirbti dividendus ir pildyti klientų portfelį. Sulaukiame ir labai stambių verslo subjektų dėmesio, todėl esu tikra, kad Prano žinios ir patirtis konvertuosis į aukščiausios kokybės paslaugas tokiems klientams“, – sakė WINT partnerė Daiva Ušinskaitė-Filonovienė.

Šiuo metu WINT komandą sudaro 16 teisininkų.

WINT teikia plataus spektro teisines paslaugas verslui: ginčų, restruktūrizavimo ir bankrotų, baudžiamosios, įmonių ir komercinės teisės, viešųjų pirkimų, mokesčių restruktūrizavimo, asmens duomenų, intelektinės nuosavybės, technologijų, startuolių ir fintech sričių teisinės aplinkos.

Švedas yra ketvirtasis WINT partneris. Kiti trys – D. Ušinskaitė-Filonovienė (buvusi advokatų kontorų „AAA LAW“ bei „TGS Baltic“ partnerė), Giedrius Danėlius (buvęs Klaipėdos apygardos vyriausiasis prokuroras, buvęs asocijuotasis „TGS Baltic“ partneris) ir Andrius Iškauskas (buvęs advokatų kontoros „AAA Law“ partneris).

Daugiau informacijos:

Daiva Ušinskaitė-Filonovienė

Tel.: +370 615 69360

El. paštas: d.filonoviene@wint.lt

Parašykite komentarą