Šis ketvirtadienis – sąjūdžiui „Judėk, Vilniau“ labai svarbi diena

Visuomeninis rinkimų komitetas „Judėk, Vilniau“ jau surinko 2 500 parašų, palaikančių sąjūdžio siekį dalyvauti sostinės mero ir savivaldybės tarybos rinkimuose. Jau rytojaus (sausio 17 d.) ryte parašai bus įteikti Vyriausiajai rinkimų komisijai. 

Tą patį ketvirtadienį, 11 val. Vilniaus rotušėje „Judėk, Vilniau“ vilniečiams ir žiniasklaidai pristatys  savo kandidatus į sostinės mero kėdę ir sostinės tarybą bei labai ambicingą, tačiau gerai pamatuotą programą.

Programoje, pavadintoje „Tvari sostinė“ – aiški perspektyva, kaip Vilniuje sukurti funkcionalią ir visiems prieinamą sporto bei viešojo sektoriaus infrastruktūrą, būdai ir priemonės skatinti vilniečių kūrybiškumą ir lyderystę, įsisąmonintos socialinė atsakomybės pojūtis ir … įspūdinga vizija „Vilnius pravėrus duris“.

„Judėk, Vilniau“ kandidatė į Vilniaus merus – išsilavinusi ir protinga, turinti mokslinį laipsnį komunikacijos specialistė dr. Inga Laurušonė, sąrašo į miesto tarybos narius, kuriame daugiau kaip 40 pavardžių lyderiai: Vytauto Didžiojo universiteto profesorius Rūtenis Paulauskas, Vilniaus regiono futbolo sąjungos prezidentas Paulius Malžinskas, olimpinė čempionė Laura Asadauskaitė-Zadnieprovskienė bei kiti iškilūs akademinės bendruomenės ir sporto žmonės.

Apmokėta iš visuomeninio komiteto „Judėk, Vilniau” rinkiminės sąskaitos

Parašykite komentarą