Vienam didžiausių aktyvaus sporto ir laisvalaikio aprangos gamintojų „Audimui“ vadovaus Eglė Gruodienė

Bendrovės „Audimas“ generalinės direktorės pareigas pradeda eiti Eglė Gruodienė. Ji pakeitė nuo 2017 m. vienam didžiausių aktyvaus laisvalaikio ir sporto prekių gamintojų Lietuvoje vadovavusią Rūtą Vilemienę.

Eglė Gruodienė yra jau anksčiau vadovavusi „Audimui“, taip pat sukaupė daug patirties, vadovaudama kitoms žinomoms Lietuvos ir užsienio kapitalo įmonėms, kaip UAB „Glassbel Baltic”, AB „Vilkma”, AB „Šatrija ir kt.

„Labai džiaugiuosi galimybe dar kartą prisijungti prie profesionalios „Audimo” komandos. Tikiu, kad puikus šios įmonės verslo ypatumų suvokimas bei naujai įgytų žinių ir patirčių pritaikymas leis sklandžiai įgyvendinti „Audimo” veiklos tikslus”, – sako E. Gruodienė.

Naujajai vadovei keliami tikslai prisitaikyti prie dinamiškų rinkos pokyčių, išlaikyti aukštą kokybę ir greitai reaguoti į aprangos kūrimo naujoves.

„Nebejoju, kad Eglės sukaupta ilgametė patirtis įmonių valdyme ir profesinė kompetencija aprangos kūrime bei gamyboje reikšmingai prisidės prie įmonės tikslų įgyvendinimo ir tvaraus verslo vertės augimo. Itin dinamiški rinkos pokyčiai reikalauja ypatingumo lankstumo, greičio ir, žinoma, efektyvumo. Kaip ir daugumai Lietuvos verslų, aukšta kokybė, efektyvumas ir greitis yra patys svarbiausi verslo sėkmės faktoriai. Siekiant išlikti rinkos lyderiais, būtina pritaikyti naujausias technologijas ir suburti labai stiprią vadovų komandą. Tai svarbiausi mūsų uždaviniai, kuriuos, tikiu, su Eglės pagalba sėkmingai įgyvendinsime“, – sako „Audimo“ valdybos pirmininkas Šarūnas Šiugžda.

Pastaruosius metus „Audimui” vadovavusi Rūta Vilemienė atliko daug svarbių verslo vystymo, gamybos, kokybės, naujų technologijų diegimo ir kitų reikšmingų įmonei darbų. Vadovauti įmonei jai teko išties intensyviu metu – aprangos rinkoje vyko daug reikšmingų pokyčių.

„Audimas” yra vienintelė Lietuvoje sporto ir aktyvaus laisvalaikio aprangos prekinio ženklo tinklą valdanti įmonė. Šiuo metu Lietuvoje veikia 17 nuosavų ir frančizės pagrindu valdomų parduotuvių bei sparčiai auganti www.audimas.lt el. parduotuvė. Bendrovė ne tik kuria ir gamina aprangą savo nuosavo prekės ženklo tinklui, tačiau taip pat teikia premiumkategorijos sportinės aprangos prekės ženklų aprangos kūrimo ir gamybos paslaugas žinomiausiems Europos ir pasauliniams prekių ženklams. 2018 m. „Audimo” metinė apyvarta siekė beveik 26 mln. Eur.

Parašykite komentarą