Gražiausios vasaros baladės su Rūta Ščiogolevaite

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: Antradienis, 2019 m. liepos 23 d.
Renginio pradžia: 20:00
Renginio pabaiga: Antradienis, 2019 m. liepos 23 d.
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salės parko estrada

Rūta Ščiogolevaitė (vokalas), Paulius Zdanavičius (fortepijonas), Vytautas Skudas (trimitas, fliugelhornas)

Programa: Gene De Paul, Lou Carter, Johnny Green, Johny Mercer, Richard Rodgers, Victor Young, Burt F. Bacharach, Erroll Louis Garner, Matt Dennis, Arthur Hamilton, Duke Ellington, Bart Howard

Išvydus scenoje dainininkę Rūtą Ščiogolevaitę nekyla nei menkiausia abejonė, kad ji yra tiesiog jai sutverta. Spinduliuojanti charizma, kerinti stipriu, meistriškai valdomu balsu, žavinti artistiškumu ir skoningu repertuaru atlikėja pelno Lietuvos bei kitų šalių klausytojų simpatijas. Tai patvirtina ne tik pilnos klausytojų salės ir karšti aplodismentai, bet ir scenos partneriai.

Programoje „Gražiausios vasaros baladės“ Rūtos scenos partneriais bus  Paulius Zdanavičius (fortepijonas) ir Vytautas Skudas (trimitas, fliugelhornas).

Paulius ne tik meistriškai groja fortepijonu, bet ir kuria dainas, kompozicijas fortepijonui ir džiazo ansambliams, aranžuoja. Jis muzikuoja  su žinomais šalies operos solistais, roko ir popmuzikos atlikėjais, aktoriais. Su įvairiomis džiazo grupėmis koncertavo daugelyje Europos šalių.

Su įvairiais kolektyvais Vytautas  grojo daugelyje šalies festivalių. Trimitininkas bendradarbiauja su daugeliu Lietuvos bei užsienio džiazo atlikėjų. Šalia koncertinės veiklos jis dėsto trimitą ir dirba radijuje Jazz FM.

Vakaro programoje skambės Gene‘o de Paulo You Don’t Know What Love Is, Richardo Rodgerso My Funny Valentine ir My Favourite Things,  Duke‘o Ellingtono In a Sentimental Mood, Barto Howardo Fly Me to the Moon ir kitos gražiausios baladės, nuteiksiančios maloniam atsipalaidavimui.

Parašykite komentarą