Jau galima užsisakyti atnaujintą „Tiguan“ – populiariausią „Volkswagen“ visureigį

 „Volkswagen“ Lietuvoje pradeda atnaujinto populiariausio Baltijos šalyse visureigio „Tiguan“ išankstinius pardavimus. Pasaulyje buvo parduota daugiau nei 6 mln. „Volkswagen Tiguan“, o Europoje jis tapo vienu populiariausių visureigių. Atnaujintas ne tik „Volkswagen“ bestselerio dizainas, bet ir technologinės galimybės, pasiūlyta daugiau skirtingų jėgainių. Bazinis „Tiguan“ modelis su 110 kW/150 AG varikliu ir šešių pavarų mechanine pavarų dėže Lietuvoje kainuos 28 705 eurus, o pasirinkus septynių pavarų automatinę DSG versiją – 30 573 eurus. Šių metų pabaigoje bus galima užsisakyti ir iš tinklo kraunamą „Tiguan“ hibridą, kitų metų pradžioje – ir specialią sportišką R versiją.

„Tiguan“ galima rinktis iš trijų pagrindinių komplektacijų. Jau į bazinę „Life“ versiją įtraukti 17 colių „Montana“ lengvojo lydinio ratlankiai, LED žibintai su „Light Assist“ sistema, kelio juostų palaikymo ir adaptyvi greičio palaikymo sistemos, šildomas odinis daugiafunkcinis vairas, „Premium“ prietaisų skydelis, proaktyvi keleivių apsaugos ir „Front Assist“ sistemos bei MIB3 kartos „Composite“ multimedijos sistema su aštuoniais garsiakalbiais.

Pačios gausiausios „Elegance“ ir „R-Line“ komplektacijos siūlomos su dar daugiau įrangos, patogumo ir pagalbinių sistemų. „Elegance“ komplektacija suteiks automobiliui elegantišką, o „R-Line“ – sportišką įvaizdį.

Neatsiliekant nuo naujausių technologijų tendencijų, „Tiguan“ vairuotojo asistentai veiks iki 210 km/val. greičio ir, dėl tokių naujų sistemų kaip „Travel Assist“, suteiks dar daugiau patogumo. Taip pat galima įtraukti daugybę papildomos įrangos, pavyzdžiui, atsidarantį panoraminį stoglangį, „IQ.LIGHT“ matricinius žibintus su praplėstu tolimųjų šviesų valdymu „Dynamic Light Assist“, „R-Line Black Style“ išvaizdos paketą.

Prekybos pradžioje pirkėjai gali rinktis iš keturių pavarų dėžių ir variklių kombinacijų: 110 kW/150 AG išvystančio benzininio 1.5 TSI arba tokią pat galią išvystančio 2.0 TDI variklio su mechaninėmis šešių arba automatinėmis dviejų sankabų septynių pavarų greičių dėžėmis. „Tiguan“ taip pat galima užsisakyti su „4Motion“ visų varančiųjų ratų sistema. Ypač populiarus TDI variklis dabar komplektuojamas su dvigubo „AdBlue“ įpurškimo sistema ir SCR katalizatoriais. Palyginus su senuoju modeliu, ši dvigubo dozavimo sistema leidžia gerokai sumažinti azoto dioksido (NOx) emisijas. Visi nauji „Tiguan“ modeliai su TSI ir TDI varikliais atitinka „Euro 6d“ emisijų standarto reikalavimus ir turi kietųjų dalelių filtrą.

Kaip ir kiti „Volkswagen“, „Tiguan“ bus siūlomas su standartine penkerių metų arba 100 tūkst. kilometrų garantija.

Apie „Volkswagen”:

„Volkswagen“ yra vienas sėkmingiausių automobilių gamintojų pasaulyje. Šio prekės ženklo automobiliai gaminami 14-oje šalių, o parduodami daugiau negu 150-yje rinkų visame pasaulyje. „Volkswagen“ 2019-aisiais pardavė rekordinį 6,3 mln. automobilių (+0,5 proc.) kiekį. Lietuvoje „Volkswagen“ pernai pardavė 3797 automobilius ir užima 15,5 proc. rinkos. „Volkswagen“ vizija – „Moving people and driving them forwards“. Strategija „TRANSFORM 2025+“ yra pavyzdinė pasaulinė iniciatyva, kuria gamintojas siekia tapti masinės automobilių gamybos segmento inovacijų, technologijų ir kokybės lyderiu. Naujausias mūsų tikslas – su naujos ID. šeimos automobiliais užtikrinti mobilumą be emisijų prieinamą visiems. 2019-ųjų rugsėjį pristatėme pirmąjį ID. automobilį – ID.3, kuris yra pirmasis emisijomis neutralus elektromobilis. Pirmieji elektriniai ID.3 automobiliai klientams bus pristatyti 2020 m. vasarą.

Parašykite komentarą