„Webhelp“ įsigijo programinės įrangos sprendimų ekspertą „PitechPlus“

„Webhelp“ grupė paskelbė įsigijusi programinės įrangos sprendimų paslaugas teikiančią Rumunijos bendrovę „PitechPlus“. Pardavimų, rinkodaros, mokėjimų valdymo ir kitų paslaugų perkėlimą (angl. outsourcing) klientams siūlanti įmonių grupė taip siekia sustiprinti savo pozicijas dirbtinio intelekto ir procesų automatizavimo srityse.

„PitechPlus“ didžiausioms Europos kompanijoms siūlo įvairių sričių procesų skaitmeninimo sprendimus: automobilių, turizmo, viešojo administravimo, internetinių žaidimų ir kt.  

Šis sandoris – „Webhelp“ grupės strategijos dalis. „Sprendimas sujungti kompetencijas „Webhelp“ grupei padės teikti sparčiai skaitmenizuojamos rinkos poreikius atitinkančias paslaugas. „PitechPlus“ patirtis prisidės kuriant naujovišką, konkurencingą programinės įrangos metodologiją ir leis geriau patenkinti augančius vartotojų poreikius“, – teigia Janas Noblotas, „Webhelp“ grupės vyriausiasis technologijų vadovas.

Anot „Webhelp“ atstovų, 250 patyrusių „PitechPlus“ programų kūrimo ir valdymo ekspertų grupei suteiks daugiau žinių apie technologijų paslaugų vystymą tokiose srityse kaip balso ir duomenų analizė ar mobiliųjų programų kūrimas. Bendradarbiavimas kompanijoms padės pažinti naujas rinkas ir suteiks galimybę į programinės įrangos sprendimus integruoti dirbtinį intelektą bei automatinį mokymąsi (angl. machine learning).

„PitechPlus“ generalinis direktorius Bogdanas Herea teigia, kad šis sandoris – itin naudingas žingsnis verslui.

„Mums tai puiki proga ūgtelėti ir žengti pirmyn. Sujungę savo žinias, metodus ir darbuotojų gebėjimus, kursime konkurencingus pasiūlymus ir pritrauksime naujų klientų. Galimybė prisijungti prie tarptautinio verslo komandos mums itin naudinga, juolab kad „Webhelp“ ir „PitechPlus“ vertybės ir darbo kultūra puikiai sutampa“, – sako B. Herea.

„PitechPlus“ vadovybė nesikeis – įkūrėjas B. Herea ir toliau vadovaus kompanijai, kurios būstinė yra Kluže-Napokoje, Rumunijoje.

Apie „Webhelp“

„Webhelp“ tikslas – verslą priartinti prie žmogaus. Šis siekis skatina „Webhelp“ kurti aukštos klientų aptarnavimo kokybės ir ilgalaikės vertės sprendimus kompanijoms iš viso pasaulio. „Webhelp“ yra verslo partneris, teikiantis tokias paslaugas kaip klientų patirties valdymas, socialinių tinklų turinio priežiūra ir mokėjimai. Šimtai prekės ženklų iš viso pasaulio pasitiki „Webhelp“ dėl kompanijos kompetencijų, darbo kultūros, idėjų ir naudojamų technologijų. „Webhelp“ yra savo srities lyderė Europoje. Kompanijos pajamos 2018 m. siekė 1,4 mlrd. eurų. Šis pasiekimas – 50 tūkst. darbuotojų, dirbančių 36 šalyse ir 140 biurų, nuopelnas. Šie rezultatai kompanijai padeda savo srityje siekti pasaulinės lyderės pozicijos.  

Nuo 2016 m. kovo „Webhelp“ priklauso valdybai ir investicijų srityje pirmaujančiai pasaulinei kompanijai KKR. Šiuo metu „Webhelp“ vis dar derasi su GBL, kuris turi tapti naujuoju investavimo partneriu, pratęsiančiu KKR veiklą. Apie derybų pabaigą tikimasi paskelbti iki metų pabaigos.

Daugiau informacijos: www.webhelp.com 

Apie „PitechPlus“

2006 m. įkurta „PitechPlus“ siūlo integruotus programinės įrangos sprendimus ir skaitmeninio transformavimo konsultacijas 36 klientams iš 8 šalių – dirba su įmonėmis iš Prancūzijos, Šveicarijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės, JAV ir Beniliukso šalių. Kompanija turi daugiau nei 270 darbuotojų Kluže-Napokoje ir Tirgu Mureše, Rumunijoje. „PitechPlus“ teikia pasaulinio lygio paslaugas, taip savo klientams suteikdama plačias verslo augimo galimybes.

Programinės įrangos kūrimo bendrovė „PitechPlus“ klientams siūlo platų programinės įrangos sprendimų asortimentą, programų valdymo ir automatizacijos paslaugas. Per savo veiklos metus „PitechPlus“ dirbo su daugiau nei tūkstančiu programinės įrangos projektų įvairiose pramonės srityse, įskaitant mobilumą, automobilius, mažmeninę prekybą, pramogas, vyriausybes, apgyvendinimą, žmogiškuosius išteklius ir švietimą.

Nuolat auganti „PitechPlus“ tikisi iki 2019 m. pabaigos pasiekti 11 mln. eurų apyvartą ir 20 proc. augimą, išlaikydama tokį patį pelningumą, kaip ir 2018 m.

Daugiau informacijos: www.pitechplus.com

Parašykite komentarą